مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه با رسید

سلام، 4 سال پیش من ماشینم را به مبلغ 5 میلیون تومان فروختم. موقع فروش ماشین، یک رسید به خریدار دادم که مبلغ 5 میلیون تومان دریافت شده. داخل رسید ننوشتم بابت فروش ماشین. نوشتم 5 میلیون دریافت شده. حالا طرف بعد از 4 سال ازم شکایت کرده که 5 میلیون بهم قرض داده. قولنامه ای هم که نوشتیم رو گم کردم. ماشین رو هم به نام یک فرد دیگه سند زدم چه کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر شاهد داشته باشید به شهادت شهود استناد کنید و در نهایت قسم