مشاوره حقوقی رایگان - فروش ارث

باسلام
پدر من دو سال هست به رحمت خدا رفته و الان یک منزل دارد که دو دانگ بنام زن پدرم میباشد تمام وراث و از جمله زن پدر قرارداد فروش منزل را امضاء کردن و منزل یک هفته هست فروش رفته و خریدار دو سوم پول هم داده که بین وراث طبق سند انحصار وراثت تقسیم شده و الان میخاهیم یک وکالت کاری به یک فرد بدهیم ولی برادر دیگر جهت امضاء وکالت نمی اید در صورت امکان راه حل قانونی را بفرمایید ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام خریدار می‌تواند علیه شخص ممتنع که در واقع برادر شما هست یا کلیه وراث طرح دعوا ی الزام به انتقال سند رسمی منزل را مطرح نماید