مشاوره حقوقی رایگان - سازنده مشارکتی از متراژ توافق شده کم کرده

سلام، در قرارداد مشارکت در ساخت یکی از مالکان هستم نقشه ای را که متراژ هر واحد و سهم مالکان مشخص و همه امضا کردیم تا سازنده اجرا کند تخلف کردن و از متراژ واحد های غربی کم کرده و به واحدهای غربی اضافه کرده و پول گرفته در مرحله پایان کار و .. گیر کردم و سازنده را از وکالت اداری و .. عزل کردم و گفتم باید خسارت بدی ایشون میگه برو هر کاری می تونی بکن و کلا ول کرده است چه بکنم از حق خودم که پنج متر کم کرده و قدر السهم زمین را هم بهم زده بگذرم ؟ یا می توانم با شکایت کیفری یا حقوقی پول متراژ کم شده را بگیرم البته می گوید شهرداری کم کرده می گویم برخلاف توافق امضا شده است چرا اعلام نکردی تا توافق جدیدی حاصل شود باز می گوید همین است برو هر کاری دوس داری بکن از طرفی همسایگان را تحریک می کند که ایشون مانع اخذ پایان کار و سند است در حالیکه شش سال از اخذ پایان کار گذشته و ایشون بخاطر تخلفات و ماده صد و جریمه که باید بدهد بی خیالی طی کرده و اقدام نکرده و الان که من متوجه تخلف و خیانت او شده ام و الان وکالت را لغو کرده ام تحریکات می کند قانونا چه کار کنم ? متشکرم

پاسخ ها :

تخلف سازنده ملک در کسر متراژ تخلف سازنده قرارداد مشارکت در ساخت سازنده ملک