مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

سلام بند یک چک 15 میلیونی از یک خانم دارم که برگه شده توقیف اموال گرفتم که سه دانگ خانه به نامش هست و ایشان درخواست اعسار داده و خانه دار هست ولی چک مربوط به معامله پسر ایشان با بنده میباشد و همسر این خانم از نظر مالی مشکلی ندارد ایا میتوانم در جلسه دادگاه ایشان را رد اعسار کنم

پاسخ ها :

زهرا  نادري چغادري

زهرا نادري چغادري :

استان :

بله چون تهیه منزل برای زن از وظایف همسرش هست خانه ایشان مشمول مستثنیات دین نیست ولی باید قاضی را متقاعد به خروج مسن این خانم از مستثنیات دین کنید وملک را توقیف وسپس جهت اقدامات بعدی ومزایده اقدام کنید