مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

اگر پدر داماد آپارتمانی را به نام خودش برای داماد اجاره کند داماد میتواند عدم تمکین بگیرد؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اگر در اجاره نامه قید شود که برای سکونت داماد است بله می تواند .در غیر اینصورت داماد سرخونه حساب میشه

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام بستگی به نظر کارشناس دارد ولی عموما کارشناسان قولنامه را ملاحظه و اگر مستاجر زوج نباشد ایراد میگیرند و تهیه مسکن مناسب را توسط زوج تایید نمی کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه زوجه تمکین نکند آری به صرف آنچه در سوال آمده است ناشزه محسوب می شود