مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی شماره و نقطه زنی سیمکارت

با سلام، بنده از سال 95 دویست و سی میلیون تومان چک از شخصی دارم. البته مبلغ پنجاه میلیون از چک را داده است و من مبلغ یکصد و هشتاد میلیونش را برگشت زده ام. الان که بعد از چند سال حکم جلب این شخص را گرفته ام، هر موقع که نیابت میگیرم برای تهران ایشون با خبر میشن و در این مدت که من تهران هستم، آفتابی نمیشه. بار آخر که نیابت گرفته بودم، ردیابی شماره تلفن این شخص را گرفته بودم؛ ولی کسی به حرفم گوش نکرد و جوابم را ندادند. نمیدانم تکلیفم چیه؟ به نظر شما راه چاره بنده چی است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است بجای جلب از توقیف اموال و توقیف حسابها و ممنوع الخروجی و سایر موارد استفاده کنید