مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ارش و دیه

سلام سه ماه پیش منو خفت کردن و رباط انگشت شستم پاره شد و غضروفم له شد و عملم کردن و با پین مفصل منو خشک کردن و الان نمیتونم انگشتمو به داخل خم کنم 2. حارصه زیر لب 3. دیسک جزئی کمر که در اثر ضربه عود کرده لطفاً دیه منو بگین یه سوال دیگه داشتم چگونه میتونم هزینه درمانیم رو دریافت کنم . و سه ماهم است از کار بیکار شدم لطفاً راهنماییم کنین

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

1.حارصه یک درصد دیه کامل معادل 3ملیون و سیصد هزار تومان.مابقی آن باید توسط پزشک قانونی معین گردد