مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

سلام
بین بنده و خوانده یک قراردادی منعقد شده و در یکی از بندهای قرارداد ذکر شده است که چنانچه آدرس تغییر کند طرفین یکدیگر باید اطلاع بدن در غیر اینصورت مکاتبات ارسالی به ادرس قید شده در قرارداد معتبر و لازم الاجراست
سوال پرونده ما به اتاق داوری استان ارجاع شده طرف آدرسش عوض شد ما طبق ادرس قرارداد بهش ابلاغ کردیم و بعلت نقل مکان ابلاغ برگشت شد باتوجه اینکه در یکی از بندهای قرارداد ذکر شده است که در صورت بروز اختلاف نظر داوری اتاق تعاون برای طرفین معتبر و لازم الاجراست که طرفین حق اعتراض ندارند الان رای بنفع بنده صادر شده و بدون حضور خوانده ایا ایشان میتواند رای را ابطال کند با توجه اینکه قصور از ایشان بدلیل اینکه هنگام نقل مکان آدرس را اطلاع رسانی نکرده است استدعا دارم راهنمایی بفرمائید چکار کنم باید برم آدرس ایشان را پیدا کنم و رای را بش ابلاغ کنم یا رای دوار را اجرا کنم بعدا نمیتونه رای را باطل کند

پاسخ ها :

رای داوری تغییر آدرس طرف قرارداد اجرای رای داور