درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

با سلام یکی از آشنایان بنده دیشب با شخصی که قصد ازدواج با اورا داشته در خانه خود مورد ضرب شتم و اقدام به خفه کردن شده است و چند تا از ناخن های آن شکسته است. شروع کننده ای ماجرا خود طرف بود چون در مرحله آشنایی مچ پسر را با چند دختر گرفته است و قبل این اتفاقات 300 میلیون تومن پول به او داده است ما الان باید چیکار کنیم ؟

پاسخ ها

مطابق ادله به استناد ماده 160 و 211 قانون مجازات اسلامی شکایت کیفری متصور بوده و در خصوص مبلغ مربوط مطالبه وجه به استناد قاعده فقهی اکل مال به باطل یاد آرا شدن بدون جهت قانون مدنی مطابق پرینت واریزی و سایر ادله به استناد ماده 1258 قانون مدنی مطرح کنید قبل از آن می‌توانید جهت مشاوره نیز تماس بگیرید
سلام شما در این قضیه، ذی سمت و ذینفع نیستید که بخواهید شکایتی داشته باشید بلکه کسی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته است می‌بایستی علیه ضارب شکایت کند.
کسی که مورد ضرب و جرح قرار گرفته اقدام به شکایت کند. در خصوص وجهی که قرض داده ، دادخواست بدهد

سوالات مرتبط

وکلای متخصص