مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سود شراکت کاری

با سلام، خسته نباشید.
من با یک شرکت تولیدی پوشاک، قراداد مشارکت دارم. سرمایه گذاشتم که ماهانه سود مشارکت به بنده تعلق میگیره. دو قسط معوقه داره شرکت، مهرماه هم پایان قرارداده. من تماس گرفتم بابت معوقه ها، گفتن که بعد از اتمام قرارداد و تسویه کامل این دو ماه معوقه هم تسویه میشه. من بابت ضمانت، معادل سرمایه ی گذاشته شده یک چک شخصی مدیر عامل و پشت نویسی شده توسط رئیس هیئت مدیره به عنوان ضامن به تاریخ 5 مهرماه و سفته بدون تاریخ به امضا و اثر انگشت رئیس هیئت مدیره ازشون گرفتم. سوال بنده این هست که زمان تسویه من باید برم بانک و چک رو نقد کنم که معادل مبلغ سرمایه ی داده شده هست ولی این‌ مبلغ دو ماه معوقه رو هیچ مدرکی مثل چک ندارم. آیا میتونن بعد از تسویه و نقد شدن چک، از پرداخت این دو قسط سود مشارکت ماهانه ی معوقه چشم پوشی کنند و پرداخت نکنند؟ این که از ماه اول کلا با تاخیر پرداخت میکردن. الانم که مسیج هایی که به هم دادیم نشون میده که دو ماه تاخیر دارند. میشه بابت دیرکرد و تاخیر در پرداخت شکایت کرد؟ در قرارداد قید نشده بابت تاخیر مبلغ اضافه پرداخت بشه. شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود هستش.
ببخشید طولانی شد. سپاس از پاسخگویی.

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
نسبت به چک می توانید اقدام کنید اما در خصوص سود مشارکت ماهانه در صورت استنکاف از پرداخت می توانید دادخواست مطالبه از بابت خسارت نماید