مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت بر سر انباری اپارتمان

سلام من چند ماهی هست که اپارتمان واحد 16 را خریداری کردیم و مالک انباری که شماره 16 روی در ان نوشته شده بود را به ما تحویل داد ولی حالا بعد از گذشت چند ماه یکی از واحدهای دیگر ادعای مالکیت کرده که انباری شماری 16 طبق سند به انها تعلق دارد و من هم بعد از مطالعه سند دیدم که نوشته انباری شماره 5 راهنماییم کنین ممنون

پاسخ ها :

مالکیت انباری در آپارتمان انباری در سند انباری ملک خریداری شده انباری