مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی سهام عدالت

با سلام . با توجه به رای مرجع قضائی ، مکاتبه با سازمان بورس جهت مسدود نمودن سهام عدالت محکوم علیه انجام نمودم اما سازمان بورس اعلام نموده امکان پذیر نیست. لطفا راهنمائی بفرمائید. تشکر

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با سلام
بورس قوانین‌ منحصر به خود را دارد
بایستی نحوه طرح‌ دعوی بدین‌ نحو باشه که سهام‌ مورد نظر توسط سازمان‌ بورس به فروش رفته‌ و عواید آن‌ به حساب دادگاه واریز شود
ضمنا بایستی بدوا تقاضای صدور دستور موقت‌ مبنی بر منع نقل‌ و انتقالات‌ در سازمان‌ بورس داشته باشید