مشاوره حقوقی رایگان - سهام عدالت ضامن

سلام، علی رغم این که از وام گیرنده تقاضای اعسارش رو دادگاه قبول کرده که قسطی وامش رو بپردازه. ماهی 300 هزارتومان. در این شرایط آیا با پذیرفتن اعسارش توسط دادگاه، آیا بانک میتونه به خاطر ضمانت ضامن دست روی سهام عدالت بگذاره یا نه؟ از لحاظ قانونی اجازه این کار به بانک داده نشده. پرونده مال سال 90 است. آن موقع در امضا ضمانت تعهدی راجب به سهام ندادم. ممنونم

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام از آنجلئیکه سهام عدالت جزو دارائیهای شما بشمار میرود در صورتیکه امکان استیفای محکوم به از سایر اموال منقول یا غیرمنقول نباشد امکان توقیف سهام عدالت وجود دارد