مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

سلام برادرم سال 98 تصادف کرد، پلاتینه داخل پاش در اورده شد چون قبلا شکسته بود و استخون پاش خورد شد، از سال پیش مرداد ماه تا ماه قبل میله داخل پاش بود الان رای دادگاه اینه،
خورد شدگی استخوان درشت نی چپ و شکستگی استخوان نازک نی چپ به صورت مطلوب التیام یافته اند.
و ختم درمان اعلام میگردد،
ارش آسیب نسوج نرم اطراف محل شکستگی و اقدامات درمانی به عمل امده، مجموعا 6 درصد دیه کامل انسان تعیین میگردد.
میخواستم ببینم الان دیه اش کلا 6 درصد میشه یا این 6 درصد جداست؟ برای این 11 ماه طول درمان چه جوری حساب میشه؟ ما به رای اعتراض زدیم

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

با سلام ميزان ديه بر اساس درصد اعلامي از سوي پزشكي قانوني است و طول درمان صرفا بيانگر زمان بهبودي است و طول درمان نقشي در ميزان ديه ندارد