مشاوره حقوقی رایگان - تمدید واحد اجاره ای در دوران کرونا

با سلام و احترام
باتوجه به مصوبه اخیر ستاد ملی کرونا در مورد اجاره بها در استان البرز
قرارداد رسمی بین موجر و مستاجر در 8 مرداد خاتمه یافته است قبلش موجر با مبلغی توافق کرد پشت نویسی کنیم من هم قبول کردم متاسفانه بنا به شرایط کرونایی کشور بدون آنکه پشت قرارداد اجاره پشت نویسی شود، صرفا شفاهی توافق شده بود و امضا نشده بود. هم زمان واحد دیگری را اجاره داده است که هنوز مستاجر جدید نیامده به این دلیل واحد دیگر را عنوان کردم که اگر ایشان می خواهد خود ساکن شود واحد دیگری هم موجود می باشد.
ناگهان درخواست کرد که با شرایط جدید یعنی قیمت بیشتر توافق کنم که قبول نکردم حالا لج کرده الا بلا خودم می خواهم این یکی واحد ( یعنی واحدی که من ساکنش هستم ) را خودم بشینم و باید تخلیه کنی.
حال با توجه به مصوبه اخیر امکان گرفتن دستور تخلیه از شورای حل اختلاف وجود دارد؟ چقدر فرصت می دهند؟
موجر خودش در مکان دیگری مستاجر هست و بهانه آورده که صاحبخانه اش واحد را می خواهد.
از طرف دیگر من هم باتوجه به شرایط کرونا گفتم امکان تخلیه را ندارم و می خواهم یک سال هم بشینم.
با توجه به اتمام قرارداد آیا می توانم کرایه رو با فرض افزایش بیست درصد پرداخت کنم اگر آره تا کی؟
در ضمن تمامی مکالمات از طریق واتساپ بوده و متن مکالمه ها حتی شرایط قرار داد قبلی که توافق کرده بودیم موجود است.
باتشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر / مصوبات ستاد کرونا جز قوانین موضوعه روابط بین موجر و مستاجر نیست در ضمن بعلت کرونا ضررورت سه ماهه برای تخلیه مقرر شده که در حل حاضر به نظر ضررورتی هم وجود ندارد و بهتر انست که تخلیه نمایید