مشاوره حقوقی رایگان - دیه نزاع

سلام، بنده در دعوا دچار پارگی یکی از تاندون های انگشت دست، بر اثر ضربه چاقو و بخیه روی صورت و تعدادی خراش روی پشت و کبودی و قرمزی چشم شده ام. دیه و حکمش چیست؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام دیه شما بر مبنای نظریه پزشکی قانونی و پس از طی مراحل قانونی و صدور حکم قطعی در دادگاه جزایی در اجرای احکام کیفری محاسبه می شود برای اطلاعات به اجرای احکام کیفری محل سکونت خود مراجعه نمایید