مشاوره حقوقی رایگان - ساخت کانکس در پشت بام

سلام و عرض ادب، ما در یک آپارتمان شش و نیم واحدی هستیم که نیم واحد در طبقه هفت قرار داشته و به علت خلاف ساخته شدن، جریمه شهرداری را داده و سند گرفته. حالا ما دو تا پشت بام مشاعی داریم. اولی پشت بام نیم طبقه هفتم و دومی جلوی نیم طبقه هفتم و پشت بام قسمتی از طبقه ششم. مالک نیم طبقه نسبت به احداث اتاقک کانکسی در نیم طبقه دوم اقدام و آن را به آپارتمان خود الحاق نموده.
آیا این عمل او جرم است یا نه؟
اگه جرم است با چه عنوانی و به کجا شکایت کنیم تا نتیجه سریع تر حاصل گردد؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
بله جرم هست
تصرف عدوانی نسبت به قسمت مشاع ساختمان