مشاوره حقوقی رایگان - بردن جهیزیه

با سلام، من از شهر خودم جهیزیه تهیه کردم و برای آوردنش با پدر شوهرم رفتیم شهر ما و خونه اقوام ما و سیاهه نوشته شد. نوشته شد که سرویس چوب هدیه از طرف پدر شوهر به عروس هست و چند تیکه دیگر به عنوان شیربها. شب عروسی، سیاهه رو از خونم برداشتن و دیگه ندیدم. ولی فامیل هام شاهد هستند که امضا زدن و پدر شوهرمم امضا کرده. الان قبل از هر اقدامی و بدون خبر، تمام وسایلی که داخل لیست سیاهه نوشته شده بود رو ببرم، همسرم میتونه شکایت کنه یا پس بگیره؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید وسایلی که متعلق به شخص خودتان می باشد و وسایلی که فاکتور آنها را دارید و وسایلی که شهود در جریان خرید توسط شما بوده اند را با دادخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته فوری ، ببرید