مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام مغازه ملک پدری من که فوت کردن از سال 76 دست مستاجر بود که ما بعنوان کارگرمون براش بیمه رد میکنیم طی چندین سال هروقت ما خواستیم ایشونو بلند کنیم با وساطت همسایه های قدیمی موفق نشدیم الان طبق اخرین قراری که قرار داشتیم تخلیه کنه اسفند 98 بود که متاسفانه هنوز هم تخلیه نکرده و باز بهش مهلت دادیم تا پایان تیر ماه باز هم بهانه میاره و میگه 2ماه
چون ما هیچ اعتمادی به ایشون نداریم و الا تو این 9سال گذشته همیشه اینجوری هی وقت بخره برا خودش ولی تخلیه نمیکنه میخوام بدونم که 1- ایشون میتونه ادعای حق کسب و پیشه بکنه یا نه؟ 2- و اینکه اگه ایشون شکایت کنه و بگه مستاجر ما بوده و نه کارگر ما باید مالیات مغازه این چند سالو بدیم؟ 3- ما هیچ قرارداد تمدید شده ای از بابات اجاره مغازه نداریم و اینکه قبل از ایشون هم مغازه پدرم اهنگری بود و ایشونم الان اهنگری میکنه پس سابقه مغازه همین کاربری بوده و جواز هم بنام برادرم هست. 4- ما شکایت کنیم ازش با توجه به شرایط کرونا حکم تخلیه میدن بهمون؟ 5- ما ملکمونو میتونیم بفروشیم در حالیکه ایشون هنوز اونجا مستقر هست و یا اینکه بلند بشه و اگه بره ازمون شکایت کنه؟ یعنی کارای دادگاهی داشته باشیم مشکلی تو فروش خونه و مغازه بوجود نمیاد

پاسخ ها :

عدم تخلیه مستاجر حق کسب و پیشه تخلیه مستاجر در دوران کرونا حکم تخلیه مستاجر اجاره موجر مستاجر