مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت تفویض شده با وکالت باطله

با سلام پدر بنده دو روز قبل از فوت برای تقسیم اموال خود وکالت نامه ای به وراث داد و دو روز بعد فوت کرد و رییس دفترخانه با وکالت باطله اقدام به چندین تفویض وکالت نموده و نهایتا سند رسمی تنظیم نموده
که بنده برای ابطال اسناد اقدام نمودم و قاضی حکم به بطلان دعوی داده
و در متن رای اورده مقصود پدر من صلح بوده نه وکالت در صورتیکه در بالای برگه نوشته شده وکالت نه صلح
حال میخواستم راهنمایی بفرمایید ایا اقدام اقای قاضی قانونی است ؟
مگه قانون 678 مدنی به صراحت اشاره نکرده با فوت یکی از طرفین وکالت ، وکالت مرتفع و بی اعتبار میشود
پس چرا قاضی این رای رو صادر کرده ؟؟؟
الان بنده حق هنگفتی ازم ضایع شده باید چه کار کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

متن سند مورد ادعا و رای دادگاه باید بررسی گردد

محمد  نريماني

محمد نريماني :

سلام
اگر رای قابل تجدید نظر است تجدید نظر کنید.در غیر اینصورت ابتدا ابطال وکالتنامه (تایید انفساخ وکالت )را از دادگاه بخواهید