مشاوره حقوقی رایگان - با سلام، مادر این جانب 5 سال پیش از بنده و خواهر و برادرهایم وکالت تام الاختیار

با سلام ، مادر اینجانب 7سال پیش در مورد ارثی که از پدرمون رسید از ما وکالت تام الاختیار گرفت، الان بنده میخواهم وکالت را پس بگیرم و سهم الارثم را بگیرم، ایا میتوانم وکالت تام الاختیار را از مادر بگیرم؟

پاسخ ها :

سهیلا مشایخی

سرکار خانم سهیلا مشایخی :

باسلام
اگر در وكالت حق عزل داشته باشيد باارسال اظهارنامه ميشه ايشون عزل كرد
اگر حق عزل نداشته باشيد بايستي دادخواست ابطال وكالتنامه داد. درهرحال بايستي وكالتنامه و اختيارات آن رويت و مطالعه شود.

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام خیر
اما میتوانید سهم الارث خود را بفروشید و یا هرگونه دخل تصرفی در آن بنمایید منوط به اینکه مادرتان تاکنون از وکالتنامه استفاده ننموده باشد