مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام و نام خانوادگی

با سلام، من پسرم چهار سالش بود از همسرم جدا شدم. این آقا حتی نه تلفنی و نه دیداری، هیچ یادی از پسرم نکرد و ازدواج کردن و از تهران رفتن. من ازدواج کردم و این آقا زحمت پسرم کشید. الان پسرم بیست سالشه و میخواد نام خانوادگیشو تغییر بده؛ چون پسرم نمیخواد نامی از اون آقا همراهش باشه. ممنون میشم راهنماییم بفرمایین. نام پسرم از محمد میتونیم به یک نام ایرانی تغییر بدیم؟

پاسخ ها :

تغییر نام خانوادگی فرزند پس از طلاق تغییر نام خانوادگی فرزند به نام پدرخوانده تغییر نام خانوادگی فرزند به نام همسر دوم تغییر نام محمد تغییر نام مذهبی شناسنامه ثبت احوال