مشاوره حقوقی رایگان - تصادفات

سلام
من پدرم پیامک دادگاه برای تصادفات دریافت نمیکنم
ولی وقتی پیگیری میکنم میگن پیامک اومده من باید چیکار کنم حالا میگن پروندتون مختومه شده پدرم من بیسواده نفهمیده حالا باید چیکار کنیم میتونیم باز جریان بندازیم ما سایت ثنا ثبت نکردیم چیزی حالا چی مشه ما باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام احتمالا پرونده بلحاظ عدم پیگیری بسته شده اول ثبت ثنا بکنید سپس مجدد طرح دعوی نمایید