مشاوره حقوقی رایگان - معامله اکراهی

سلام من یک چک سفید امانی در اختیار فردی قرار داده بودم که مدرک کتبی امانی بودن چک موجوده این فرد سال 94 چک رو به اجرا گذاشت و من را مجبور کرد که مصالحه ای را امضا کنم که بر اساس اون پنج هزار متر زمین کشاورزیم رو به وی بدهم و من مجبور به توافق شدم و ایشون هم چک رو برگردوند در قولنامه زمین هم هیچ مبلغی قید نشده و زمین رو مجانی برداشت آیا این معامله قابل پیگیری حقوقی هست؟ و آیا شامل مرور زمان نشده؟با سپاس

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام ادعای شما حقوقی هست و مرور زمان وجود ندارد اگر مبایعه نامه تنظیم شده و ثمن در آن قید نشده این مبایعه نامه باطل است تقاضای ابطال مبایعه نامه را مطرح نمایید