مشاوره حقوقی رایگان - قرض الحسنه خانگی

باسلام در مورد قرض الحسنه خانگی سوال داشتم و این بود که زمانی که ربع سکه 200 تومن بود ثبت نام شد و قرار شد اعضا هر ماه 10 تومن بپردازند و هر ماه قرعه کشی بشه و به برنده ربع سکه تعلق بگیره حالا با این قیمتها و تورم که ربع سکه قیمتش به بالا 3 میلیون رفته باید چیکار کنیم یه عده سکه به نامشون دراومده یه عده هنوز هیچ سکه ای برنده نشدند ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام این یک توافق بین شما بوده میتوانید قیمت سکه در همان زمان را به برنده قرعه کشی بدهید