مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده به دلیل ضرب و جرح

سلام من 24 سالمه و دو برادر دارم یکی 29 و دیگری 22 ساله
هر دوی اینها منو کتک میزنند و والدینم از آنجایی که پسر دوست بودند و بی غیرت روی دخترشون از کودکی هر بار که دعوا میشد و من رو به قصد کشت میزدن هیچی بهشون نمیگفتن و منو هم حتی آروم نمیکردن
الان یکساله که از ضربه ای که برادر کوچیکم به مچ پام زده میگذره ولی هیچ درمانی و دکتر رفتنی برام نکردن و تا راه میرم کمی و یا پله بالا پایین میرم دردش دوباره میاد و مجبورم چند دقیقه بشیم خداگواهه که حتی یک عکس هم از پام نبردنم بگیریم برادر بزرگم هم چهارسال پیش کلیپس سرمو تو صورتم خورد کرد و لثه ی دندونای جلو پاره شد و ریشه دندونام زد بیرون ولی اینم کسی جدی نگرفت و الان خیلی بیشتر شده و میترسم دندونامو از دست بدم چون خودم یبار رفته بودم معاینش کرد دکتر گفت استخوان فکت از بین رفته و .... ولی بازم کسی اهمیت نداد و جدیدا هم با کلی دعا و سجود خدا برام یه خواستگار فرستاد تا ازین وضع خلاص بشم ولی اونم نذاشتن باهاش ازدواج کنم و پدرم همه چیزو خراب کرد خود پدرم انقد بی غیرته اگه جلوش بهم تجاوزم بکنن زورشه از جاش بخاطرم بلند بشه و نجاتم بده همین پدرم رفته بود از خاستگارم دو میلیون و نیم پول گرفته بود خاستگارمم بعد جواب رد شنیدن به روم آورد و من تا چند روز هوش و حواس درست حسابی دیگه نداشتم انقدر که به بدبختیام و اتفاقاتی که افتاد فکر میکردم سرم همش گیج میرفت و بیست و چهار ساعت تمام گریه میکردم.... برادر بزرگم تحصیلاتش در حد دیپلمه و الان تو اسنپ کار میکنه و کلی تو حیاط 12 متری خونه کبوتر نگه میداره منم از ترس کبوترا خیلی وقتا میترسم و جیغ میکشم و تنم و دستام میلرزن اما جمعشون نمیکنه الان یکساله که خونه رو به کثافت کشیدن کبوتراش ولی مادرم و پدرم جدی باهاش حرف نمیزنن که جمعشون کنه
الان چند روزه که خیلی کتکم میزنه برادر کوچیکم و منم با دلی شکسته و نالان بخاطر بهم خوردن ازدواجم و رد کردن همون خاستگارم به همون دلایل که گفتم و حال جسمی و روحی شدیدا بدم راهی خونه خواهر بزرگترم شدم که خودشم در آستانه جدایی از شوهره .... من موندم چیکار کنم همش کتک میخورم و گریه میکنم از دستشون تورو خدا کمکم کنین الان باید در حال نوشتن پایان نامم باشم ولی هر روز دارم گریه میکنم و غصه کارای این وحشیارو میخورم تو جون عزیزتون کاری کنین برام من دانشجوی ارشد دانشگاه تهران هستم ولی هیچکی قدر استعداد هام رو ندونسته تا حالا تو رو خدا کمکم کنین

پاسخ ها :

هوشنگ خضری

هوشنگ خضری:

استان :

سلام، عرض ادب..
شما که با تحصیلات تکنیلی هستید، قاعدتا این روش زندگی رو میدونید که مناسب نیست..و میتوانید به مراجع قانونی مراجعه کنید.
موضوع رو با مراجع انتظامی،چون کلانتری محل در میان بگذارید.
که صورتجلسه کنن و به دادستان اعلام کنند.
اگر هم در مسیر کلانتری و رفتن به محاکم مشکلی داشتید یا مشورتی خواستید،با من در میان بگذارید