مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ سندی. پارکینگ مزاحم

سلام.
من یک منزل 165 متری خریدم که نوساز هست و هنوز سند تفکیکی صادر نشد.
در هر 2 مبایعه نامه دست نویس و کد رهگیری دار ذکر شده مورد معامله دارای قطعه پارکینگ به شماره 0 می باشد. در بخش توضیحات قید شده مورد معامله دارای 2 عدد پارکینگ سندی می باشد.
الان فروشنده میگه ما یک پارکینگ سندی به شما میدیم و یک پارکینگ مزاحم. چه کاری میتونم انجام بدم که به حقم که 2 تا پارکینگ سندی هست برسم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید الزام فروشنده را از دادگاه بخواهید. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.