مشاوره حقوقی رایگان - تبانی و اخذ رشوه

باسلام اینجانب از پرسنل ناجا میباشم و 22 سال سن دارم 2 سال خدمت هستم ، بنده توسط حفاظت به اتهام تبانی و اخذ رشوه دستگیر شدم که علت دستگیری بنده ، در واقع بنده تنها گرفتار تخلف یک همکار دیگر شده و از اقدامات وی باخبر شدم و او از من درخواست امانت داری و حمل پول رشوه دریافتی خود را داد که مبلغ 25 میلیون بوده و بنده از فرد رشوه دهنده برای همکارم به جهت کمک به او گرفتم و این همکار بغیر از پولی که به بنده داده با 20 میلیون دیگر همراه با فرد رشوه دهنده دستگیر شدن و ایشان و فرد قاچاقچی بنده را عامل تبانی معرفی کردن و همکار بنده که با پول نقد توسط حفا دستگیر شده بعنوان مطلع در جریان پرونده بنده آزاد شده و اظهار نموده تبانی وی با مسئولین هماهنگ بوده و حفاظت با تهدید و ترساندن اینجانب را مجبور به قبول دریافت رشوه و تبانی نمود بنده تنها خواستم آزاد شوم چون مدت 35 روز بود ماموریت بودم و خانوده ام را ندیده بودم ، و تنها حفاظت اظهارات همکار دستگیر شده را به من دیکته نمود و قرار شد من در دادسرا اظهارات دریافت رشوه را قبول کنم و با تعهد قضایی آزاد شوم که متاسفانه از سادگی و کم تجربگی گرفتار شدم و همکار متخلف که با پول دستگیر شده بود به عنوان عامل حفاظت آزاد گردیده و هیچ پرونده ای برای وی تشکیل نشده و تنها بنده پرونده دارم حال خاستم بدانم آیا در مرحله دادگاه میتوانم از خود دفاع کنم و اعترافم را پس بگیرم و فرد رشوه دهنده حال که واقعیت را می داند که بنده تنها یک امانت دار بوده ام که در دادسرا علیه بنده اعتراف نموده میتواند اعتراف خود را پس بگیرد و بگوید مقصر همکار دیگر بوده و ارتباطی با بنده نداشته و بنده فقط یک قربانی هستم. یا خیر پس گرفتن اعتراف بنده و فرد رشوه دهنده نسبت به عدم دریافت رشوه توسط بنده و عدم دادن رشوه توسط رشوه دهنده به بنده و اینکه رشوه دهنده بگوید پولی که به بنده داده متعلق به همکارم بوده در دادگاه کمکی میکند بنده استخدام پیمانی هستم و بی گناه گرفتار شدم و گول خوردم بخاطر خدا راهنمایی کنید هدفم تنها کمک به همکارم بود و هیچ سواد قضایی نداشتم بده 2 سال خدمت هستم ، در ضمن همکار بنده در دادگاه نوشته است که با هماهنگی مسئولین و کمک بنده تبانی نموده و دستگیری وی با پول هم با هماهنگی با مسئولین بوده و قاچاقچی اظهار داشته که هم به بنده و هم همکارم پول داده است ، حتی حفاظت در کمیسیون تخلفات ناجا پولی که از جیب همکارم خارج نموده به نام اینجانب نوشته و برای او هیچ تخلفی ثبت نشده و تنها یک مطلع بوده خواهش میکنم کمکم کنید من بی گناهم راهنمایی کنید بخاطر خدا، هنوز دادگاه تشکیل نشده برام اگه راهی هست راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

متاسفانه انکار شما پس از اقرار مسموع نیست و اگر در دادگاه یا در محضر قاضی و مقام قضایی اقرار کرده باشید نمیتوانید آن را انکار کنید. صرفا با اظهار ندامت و پشیمانی تقاضای تخفیف در مجازات را مطرح کنید و از وکیل استفاده کنید