مشاوره حقوقی رایگان - حق انتفاع

سلام، زمینی دارم که اداره آب قصد دارد لوله آب 3 اینچ از آن عبور دهد، محل لوله گذاری از آکس جاده یک متر و نیم به داخل زمین من است. سوال آیا اجازه این کار به اداره آب بدهم یا خیر و اگر بله چه قراردادی با اداره مزبور منعقد کنم که فردا ها منافع من به خطر نیفتد. ممنون از لطف شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرزانه فاروقي

سرکار خانم فرزانه فاروقي :

اجازه يا عدم اجازه به اداره آب به نظر خودتان بستگي دارد
ولي اگر اجازه داديد تعهد نامه اي از اداره مذكور دريافت كنيد كه هر زمان از اجازه خود عدول كرديد به سرعت به وضعيت قبل برگردانده شود