مشاوره حقوقی رایگان - ایا می توان بعد از چند ماه که بر اثر تصادف عیب دیگری براثر همان حادثه پیدا کردیم ادعای خسارت کنیم ؟

من سال پیش در اتوبان با خودرو خود واژگون شدم و تنها سرنشین خودم بودم بعد از بستری شدن در بیمارستان و معالجه و ترخیص و گرفتن دیه حالا مشکلی برای همان قسمت ضربه دیده ام بوجود امده که خیلی اذیتم می کند خاستم ببینم می توانم دوباره ادعای خسارت کنم چون نقص الان من مربوط به همان حادثه می باشد؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون می شوم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

بله میتونید شکایت کنید منوط به اینکه پزشکی قانونی تایید کنه مربوط به همون حادثه بوده