مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام، ببخشید من متاهل هستم و دارای سه دانگ خانه و کمی اموال نقد هستم که دوست ندارم بعد از مرگم این اموال به بعضی از افراد که مستحقش نیستند برسد. به همین دلیل می‌خواستم بدانم من می‌توانم اموالم را با موسسه‌ای یا با خیریه خاصی صلح عمری کنم؟ بطوریکه در زمان حیاتم خودم اختیار دار باشم و بعد از مرگم به آن موسسه برسد و صرف در امور خیریه شود. ضمناً در این مدت آیا ممکن است کسی از این اقدام من با خبر شود یا خیر؟ چون اصلا دوست ندارم همسرم از این اقدام مطلع گردد.

ممنون می‌شوم اگر من را راهنمایی کنید.

با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام بله می توانید
می توانید سند صلح را به موسسه ارایه ندهید و در صندوق امانات بگذارید