مشاوره حقوقی رایگان - خودرو لیزینگی

با عرض سلام. من چند سال قبل ماشینی لیزینگی خریدم و بعد از چند ماه اوضاع مالی من خراب شد و ماشین رو واگذار به شخص دیگری کردم که خودش لیزینگ رو پرداخت کنه. از طرف دیگر چکهای من چون در بازار خرج بود، از من شکایت شده و توقیف اموال گرفتن برایم. و چون ماشین لیزینگ بود و در رهن شرکت بود نتونستن برای ماشین توقیف بگیرن. الان بعد از چند سال کسی که ماشین رو خریده میخواد سند بنام خودش بزنه. میخوام بدونم اگه مبلغ باقیمانده لیزینگ رو پرداخت کنه. سند رو بنام ایشون میزنن یا من. اگر بنام من بزنن حتما ماشین توقیف خواهد شد و نمیتونم کاری بکنم. و اگر این طور باشه به خریدار خودرو میگم که فعلا پول بدهی لیزینگ رو پرداخت نکنه

پاسخ ها :

انتقال سند خودرو لیزینگی توقیف خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی خودرو