مشاوره حقوقی رایگان - مجاورت دو ملک با دو پلاک مختلف

با سلام، قطعه زمینی را چندين سال پیش به صورت قولنامه‌ای به واسطه بنگاه معاملاتی، از شخصی معلوم و با حضور چند شاهد خريداری کردم. فروشنده هم از کسی ديگر، خلاصه، عقبه زمین پنج بار خريد و فروش شده و تمامی اوراق معاملات قبلی را هم دارم .در این زمین، ساختمانی بنا نهادم. آب و برق آن را هم رسما به نام خودم کشیدم. از صاحب اولیه‌اش نيز وکالت بلاعزل به نام خودم جهت انتقال در اداره ثبت را هم دارم. پروانه ساختمان رسمی به نام مالک قبلی نيز موجود است. سند تک برگ آن را نیز طی مراحل قانونی گرفتم. چندین سال هم مستاجر رسمی دارم. حالا افرادی از من شکایت کرده اند، به عنوان تصرف عدوانی و قلع قمع آن. آن‌ها سند ثبتی دارند. لکن با پلاک ساختمان من يکسان نیست. لازم به ذکر است که تمامی محدوده، ساختمان است. شما وکلای بزرگوار نظر بدهید. متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.باید مدارک شما وهمچنین پرونده مطروحه مطالعه گردد تا تصمیم صحیح گرفته شود.باتوجه به اینکه شما سند رسمی بنام خود دارید بنظر می رسد تا سند شما باطل نگردد نمی توانندرفع تصرف وقلع بنا راانجام دهند.