مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با موتور

سلام، خسته نباشید. من پنج روز پیش تصادف کردم. طرف مقابلم مقصر بوده، پلیس اومد کروکی کشید و موتور رو هم بردند پارکینگ. منم با آمبولانس بردن بیمارستان. بعد برام عکس ام آر آی نوشتن، رفتم انجام دادم دو روز دیگه آماده میشه.
(از زانوی پام چون راه نمیتونم برم اصلا)
الان من باید برم نیروی انتظامی شکایت کنم؟ یا با جواب عکس ام آر آی باید برم پزشکی قانونی؟
یا شکایت من زمان تصادف وقتی پلیس اومد تو صحنه ی تصادف طرفو برده ثبت شده؟
اگه ثبت نشده زمان خاصی داره که بعدش باید برای شکایت مراجعه کنم؟
من الان نمی‌تونم راه برم و نمیدونم چه کار باید بکنم لطفا راهنماییم کنید مرسی.

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

تشریف ببرید کلانتری محل شمارا راهنمایی خواهند نمود

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید خودتون یا وکیل دادگستری به دادسرا یا دفاتر خدمات قضایی مراجعه و به استناد کروکی وگزارش افسر شکایت کنید و سریعا نامه پزشکی قانونی بگیرید ومراجعه کنید تا بتونید قبل از درمان کامل مدارک رو تکمیل کنید تا حقوقتون ضایع نشه.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001 )