مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خرید آپارتمان

سلام
من یه آپارتمان 4 طبقه خریدم نصف مبلغ رو پرداخت کردم. الباقی رو هم بعد از تخلیه به ایشان پرداخت کنم. به ایشان یه چک دادم به مبلغ الباقی خانه و در قولنامه ذکر شده در صورت برگشت چک معامله فسخ می‌شود. منزل فوق قولنامه ای بوده و در بنگاه در قرارداد معمولی، بدون کد رهگیری و شاهد نوشته شده. ایشون دیروز مستاجرش تخلیه کرده و از بنگاه چک رو‌ گرفته و کلیدها رو به بنگاه تحویل داده و به علت نداشتن موجودی چک برگشت خورده. چک مورد نظر نیز مال من نیست و از شخصی طلبکار بودم، گرفتم و به ایشان دادم. در چک شماره قولنامه رو نوشتم ایشون بعد از برگشت چک با کلک، کلید رو از بنگاه گرفته و دوباره لوازم برده داخل خانه. من نیز شب رفتم کلید رو بگیرم ‌که بنگاه گفت کلیدا رو ‌گرفته من از بالای دیوار رفتم داخل که قفل رو عوض کنم و در تصرف خودم دربیارم. ‌چون نه مبلغ نقدی، و نه چک برگشتی رو به بنگاه داده بود. ایشان همون موقع سررسید و به 110 زنگ زد و ادعا کرد که خانه در تصرف ایشان بوده و من به زور وارد شدم. در صورتی که کلیدها رو به بنگاه داده بود و با کلک دوباره گرفته. حالا به خاطر یک روز از گذشتن برگشتی ایشون پافشاری می‌کنن که فقط فسخ. آیا ایشون می‌تونن از من به خاطر تجاوز به عنف شکایت کنن؟ در صورتی که کلیدا رو ‌تحویل بنگاه داده و با کلک دوباره گرفته. و می‌تونن قولنامه رو فسخ کنن؟ آیا من می‌تونم شکایت کنم از ایشون حرفم به جایی میرسه یا خیر؟ ممنون‌ میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام
متاسفانه عمومات ماجرا به نفع شما نیست
نیاز به بررسی دقیق دارد

عادل بابایی

عادل بابایی :

باید مبایعه نامه مطالعه شود اما بنظر میرسد فسخ ممکن است اما تجاوز به عنف را میشود دفاع کرد تا تبرئه شوید