مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در حیاط مشاع

با سلام، پارکینگ اختصاصی که در سند قید شده داخل حیاط مجتمع هست. منتها همسایه ها در حیاط مجتمع ماشین پارک می کنند و بعضا موقع دنده عقب گرفتن برای خروج از پارکینگ به سختی این کار رو انجام می‌دهم. چند بار هم متذکر شدم که ماشین نگذارید و میگن حیاط که برای شما نیست و ما ماشین میگذاریم. البته حیاط بزرگ هست و جا برای چندین ماشین هست اما گاها مخصوصا پنج شنبه‌ها و ایام تعطیل شلوغ میشه و ماشینشونو جایی میزارن که عبور و مرور برای بنده سخته، آیا قانونا اونا درست میگن که حیاط هست و من نمی‌تونم متذکر بشم؟ البته کاری به شکایت ندارم و اصلا نمی خوام شکایت کنم، فقط میخوام بدونم قانونا می‌تونم متذکر بشم و نزارم ماشین بزارن یا نه؟ آیا اونا قانونا درست میگن و من نباید با اینکه ماشینم سخت جا به جا میشه متذکر بشم و نزارم ماشین بزارن؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر حیاط و قسمت های مشاع حق پارک ماشین ندارند فقط در پارکینگ