مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ملک مجاور در صورت گودبرداری

باسلام در رابطه با ماده 13 قانون اپارتمان:
بنده دو ملک پشت سر هم به متراژ 300 متر خریداری نموده ام. هنگام جواز و تخریب متوجه شدم که ملک مجاور که قدمت حدود 40 سال دارد و پنج طبقه می‌باشد فاقد فنداسیون می‌باشد. در صورت گود برداری باعث تخریب و صدمات جانی و مالی زیاد می‌شود. با توافق ساکنین مشارکت که چهار واحد بودند چند جلسه برگزار کردیم که در نهایت سه واحد توافق نمودند که مشارکت نمایند. یک واحد مخالفت نمود بعد از کارشناسی که توسط شورای حل اختلاف انجام پذیرفت و شکایت مالکان، ایشان اعمال نفوذ نموده و رای دادگاه عدم استماع بود. که بعد از اعتراض مالکان به تجدید نظر ارسال و الان دادگاه بعد از یک سال، مجدد برگشت پرونده به شعبه و درخواست رای نموده است. این پروسه زمان بر و بنده را دچار مشکلات فراوان کرده لطفا راهنمایی بفرمایید چون بنده ذینفع در این ساختمان نمی‌باشم و در صورت گرفتن حکم توسط مالکین، بنده زمان تجمیع، سند زدن و پایان کار به مشکل نمیخورم؟ باتشکر

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

بزرگوار !تطویل روند اداری همیشه در دادگستری خصوصا پرونده های حقوقی که مشمول موردِ شماست ،بوده و کاری نمیشه کرد باید منتظر جواب باشید یا در صورت اقدامی که باعث بروز خسارت بشما بشه قرار توقف عملیات خواسته بشه ولی جنابعالی باید ثابت کنید که ضرری محتمل متوجه شماست