مشاوره حقوقی رایگان - ساییدگی پرده بکارت

باسلام. همسر بنده در جواب پزشکی قانونیش نوشته که اسیب پرده در حوالی ساعت 3 و 7 بر اثر جسم سخت از خارج حاصل گردیده و حلقوی اتساعی میباشد لیکن اثار مدخوله احراز نگردید. و واقعنم ما رابطه داشتیم. الان دادگاه به اخر نامه توجه میکنه و میگه نوشته مدخوله احراز نگردید. خانمم باتوجه به این نامه از ماده 1085میگه استفاده میکنم و ماهیانه نفقه میگیره بدون اینکه بیاد خونه یا تمکین عام کنه یا خاص. من چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام شما میتوانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کرده و تقاضای ارجاع به کمیسیون پزشکی را بنمایید