مشاوره حقوقی رایگان - مستمری

سلام, پدر من در قید حیات هست و من سال 86 طلاق گرفتم 33 ساله هستم و در حال حاضر نزدیک به 10 ساله که پدرم بخاطر زن پدرم مرا از خانه بیرون کرده و هیچ پول و خرجی به من نداده است خواستم بدونم آیا حقوقی در حال حاضر به من میرسد؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام درصورت نداشتن شغل وعدم تمکن مالی شما وتمکن مالی پدر,نفقه شما برپدرواجب است وباید بپردازد