مشاوره حقوقی رایگان - اتهام انتسابی دایر بر سرقت گوشی تلفن همراه

سلام خسته نباشید چند وقت پیش یه ابلاغیه سامانه ثنا آمد برام.؟
که دفاع از اتهام انتسابی دایر سرقت گوشی تلفن همراه. دادسرای انقلاب ساوجبلاغ نمیدانم کجاست.!؟
و اینکه من حدود یک سال پیش کمتر گوشیم برادرم گم کردن و هم خط خودش و من داخلش بوده....؟!
و تماس به کلانتری محل تهران اقدام به مفقودیت کردیم و برگه گزارش کلانتری که سیم کارت گوشیم نوشته شده.؟
و از سیم من. برادرم سو استفاده شده.
الان گفتن که عدم حضور تا 5 روز دیگر جلب است؟!
باتشکر ممنون لطفاً راهنمای کنید..

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام یه جواب بدین بخدا جونم گفتاری فکرم مشغول کرده یه جواب بدین منو از این وضعیت نگرانی دربارید.
راهنمایی کنید خیلی ممنون از وقتی که گذاشتین. سپاس.

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

تشریف ببرین واعلام کنید