مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر ساختمان

با سلام
در ساختمان من، کارگری بصورت روزمزد در حال کار بوده که به دلیل افتادن از ارتفاع دچار شکستگی شده، حال کارگر از من که صاحب خانه بودم شکایت کرده، در صورتیکه من ساخت خانه ی خود رو به یک معمار سپرده بودم و مسئولیت به کارگیری کارگر و به صورت کلی کارفرما معمار بوده که این نکته رو معمار قبول دارد، بنده هم به عنوان صاحب خانه نظارت بر انجام امور و ایمنی اصول انجام میدادم، ایا باز من قصور در این ماجرا دارم؟ سوال دومم اینه که کسی کارگر را در حین سقوط ندیده ایا از نظر قانونی میتوان ادعا کرد که کارگر در روز قبل دچار شکستگی شده و صحنه سازی کرده؟

پاسخ ها :

شکایت کارگر برای حادثه کاری حادثه حین کار حادثه برای کارگر ساختمانی