مشاوره حقوقی رایگان - همجنسگری

آیا همجنس گرایی گناه است ؟

پاسخ ها :

همجنس گرایی همجنس بازی همجنس

سوالات مرتبط

همجنس گرایی
پسر 16 ساله با شوهر عمه اش همجنس گرایی میکنند ولی پسر اصلا راضی نیست و به اجبار شوهر عمه اش انجام میدهد آیا حکم این پسر چیست؟ آیا هردو گناه دارند یا فقط یکی گناه دارد؟ لطفا جواب دهید با تشکر...
همجنس گرایی
اگه فردی همجنسگرا رابطه دهان به دهان وارد کرده باشه توی ازمایش مقاربتی میتونن تشخیص بدن طرف همجنسگراس یا نه...
همجنس گرایی
با سلام یکی از دوستان نزدیکم حدودا 10ساله پیش یک بار رابطه داشته با دوست خود وچند هفته بعدش با تهدید شخصی او وادار به نوشتن موضوع رابطه میشود سوالم اینه ایا این نوشته الان بعد از ده سال برای اون دردس...
حکم همجنس گرایی
سلام من یک همجنس گرا ، که 2 سال داخل رابطه هستم و الان 8 ماهی میشه سرباز ام که یک روز یکی از فرمانده هام فهمیده که همجس گرام و منو به عقیدتی و بازرسی فرستادن منم این انکار کردم میخواستم بدونم اونا از...
همجنس بازی
سلام اگر دو دختر در سن 16 در حال انجام مساحقه و همجنسبازی باشن و یک فیلم بتونه این کار رو همراه خوردن الکل اثباتش کنه چه جرمی داره؟...