مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری

من زمینی دارم وسط روستا و رو به روی جاده اصلی به محدوده 5700متر که که قسمتی از ان طرح هادی جاده و قسمتی از ان اداری خورده الان من باید چکار کنم سند زمین هم دارم تو خود همین زمین یه قسمت مغازه تجاری ساخته بودم الان کنارش همین طرح هادی خورده باید چکار کنم جاده و قسمت اداری تغییر کاربری بدم؟

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام در خصوص قسمتی از زمین شما که به جاده افتاده میبایست قیمت کارشناسی بشما پرداخت و سپس طرح اجرا شود در مورد کاربری اداری نیز در صورتیکه تمایل به تغییر کاربری دارید از طریق قانونی این تقاضا را مطرح نمایید