مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق از شریک و خیانت در امانت

سلام. بنده در زمینه فروش محصولات آرایشی فعالیت دارم در مرداد سال97 با فردی قرار شراکت گذاشتیم بدون قرارداد ثبتی و هر دو توان مالی خوبی نداشتیم. ولی قرار شد هر فرد برحسب اعتبار خود کالای مورد نیاز را تهیه و هر دو بفروشیم و براساس آورده نیز برداشت داشته باشیم ولی پس از حدود 3ماه وی برخلاف قول و قرار از اقلامی که مربوط به من بود به مشتریان خود داد و قسمت اعظمی از حساب آنها رو بدون رضایت و اطلاع من دخل و تصرف کرده بود و حتی در مواردی از من پول دستی گرفت بابت چکهای خودش و البته مشخص شدن رقم اصلی برداشت و حساب کتاب به علت طفره رفتن ایشان به صورتهای مختلف تا دی ماه طول کشید. با این وجود من با او کنار اومدم و قرار شد بابت جبران بدهی اش قسمتی از کار من را انجام بده و حقوق 1.500.000مقرر کردم بابت مدت گذشته و از دی ماه به بعد دو میلیون البته ایشان به مبلغ اعتراض داشت ولی در نهایت پذیرفت. بعد از آن زمان هم بدلیل اعتراض ایشون مبنی بر مکفی نبودن درآمد در تیر 98 قرار شد بجای حقوق ثابت. درصدی از فروش پرداخت کنیم و به مرور مبلغی بابت بدهی از حساب کسر کنیم. ولی ایشون باز هم مهلت گرفتن تا اینکه در اواخر آبان98 بدلیل قصور در کار به ایشان معترض شدم و وی اعلام کرد که بدهی من را یکجا میپردازد و قطع همکاری میکند و ماهم پذیرفتیم. ولی بعد از مدتی منکر بدهی شد و دلیل وی این است که باید حداقل 3تا4 میلیون به ایشان میپرداختم. من از ایشان پیامک و پیامهایی در واتس آپ مبنی بر درخواست پول دستی و همچنین دوفقره چک10میلیونی که بدلیل قلم خوردگی زیاد بانک گواهی عدم پرداخت هم صادر نکرد رو دارم و همچنین فاکتورهای خود ایشان و مشتریان وی که امضا شده توسط خودش میباشد را دارم. لطفا راهنمایی فرمایید چطور میتونم حق و حقوق و خسارت خودم رو بگیرم. آیا عمل ایشان خیانت در امانت هست یا نه؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

خیرعمل وی خیانت در امانت نیست صرفا یک اختلاف مالی است اگرطلب دارید با مدارک به دادگاه یا شورای حل اختلاف مراجعه کنید