مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

سلام و خسته نباشید، ما 8 خواهر هستیم یه زمین برا پدرم هست و سالهاست که پدرم فوت کرده،
ما بین خودم به صورت دستی تقسیم کردیم این زمین و ملک هر کدوم از خواهران مشخص کردیم.
الان شوهر خواهر اولم ، به بقیه خواهران گفته من می‌خوام تو زمین خانه بسازم اما چون تو طرح هادی نیست و زمین زراعی، به عنوان خانه باغ، 6 خواهرم و مامانم قبول کردن، الان من و یکی دیگه از خواهران میتونیم مخالفت کنیم و نزاریم این اتفاق بیافتد. و مانع عملکرد ایشون بشیم
چون او زمین ارث پدریمون هست و همه حق داریم
لطفاً راهنماییم کنید
تشکر

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

بله دادخواست تقسیم ملک به دادگاه حقوقی