مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع نداشتن از خرید مال دزدی

سلام
من دو تا کامپیوتر تو مغازم خریدم که کل قطعات کارتون داشت سریال قطعات با کارتون ها یکیه من کامپیوترها رو یک هفته بعد از خرید فروختم الان از آگاهی اومدن میگن جنس دزدی بوده و اون فردی که جنس هارو فروخته اعتراف کرده که منه خریدار نمیدونستم و من کامپیوترهارو 11 میلیون خریدم شاکی میگه قیمتش 40 میلیونه الان من باید چه جوری ثابت کنم مال خر نیستم و سری اولمه و دوربینای مغازم تاثیری تو اعترافم داره یا نه.

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، چنانچه شغل شما غیر از خرید و فروش اموال منقول باشه یا اینکه ثابت کنید آشنایی با فروشنده ندارید ، مفید و موثر در بی گناهی شماست