مشاوره حقوقی رایگان - مسئله ایین دادرسی مدنی

الف که حدود هشتاد سال داشته و در بستر بیماری است به موجب یک برگ وکالتنامه رسمی اداره اموال و املاک خویش را به پسرش واگذار می کند. اگر در راستای اداره این اموال نیاز به طرح دعوی باشد.
الف: آیا پسر الف می تواند به نام خود اقامه دعوی نماید؟ چرا؟
ب: آیا با توجه به وکالتنامه رسمی و محضری می تواند به وکالت از پدرش دادخواست داده و اقامه دعوی نماید؟ چرا؟

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

پسر می تواند به وکیل دادگستری وکالت داده تا اقامه دعوا به نام پدر انجام شود.