مشاوره حقوقی رایگان - لایحه اصلاح رای زمان 20 روز تجدیدنظر را عقب میبرد؟

باسلام در دادخواست 2 مطالبه خسارت داشتم تاخیر تحویل واحد و تاخیر انتقال سند و قاضی در مقدمه رای به هر دو اشاره و مستند به ماده 515 وارد دانسته لیکن در انتها بدون رد یا قبول خسارت اول فقط خسارت دوم را رد کرده است و 20 روز وقت تجدیدنظرخواهی داده؛
من قبل از تجدیدنظرخواهی نسبت به رد خسارت دوم در خصوص اشتباه ندیدن خسارت اول در رای ، لایحه اصلاح رای دادم و منتظر صدور رای اصلاحی هستم تا که در دادخواست تجدید نظرم بیارم یا نه ،
سوال : از تاریخ صدور رای اصلاحی20 روز مهلت حساب خواهد شد یا نه 20 روز درحال سپری شدن است!!؟
اگر20روز عقب نمی افتد و رای را اصلاح نکند تکلیف من برای این ایراد رای چه میشود!!؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شماره شعبه مراجعه کنید اگر اصلاح کنند مهلت مقبره از زمان ابلاغ رای اصلاحی است