مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک

سال نود خانه ام را بنام خانمی در دفترخانه سند زدم که وام بگیره بعد خانه را برگردانه بین خودمون مصالحه نامه نوشتیم و خانم زیرش سر انگشت زد و امضا کرد خانم وام گرفته ولی شبانه با شوهرش رفته قفل خانه را شکسته و توش نشستن الان ده ساله که اجاره نشینم شکایت کردم در هیچ جلسه دادگاه حاضر نشدند رای بنفع من شد ولی چون فهمیدن ما دنبال خانه ایم فروختن و فرار کردن البته نصف قیمت اونیکه خانه را خریده رفته شکایت کرده که ما با اون خانم تبانی کردیم اون خانم هم به امضا و اثر انگشت اعتراض کرده که امضا و اثر انگشت مال من نیست رفته کارشناسی امضا تایید نشده ولی اثر انگشت تایید شده الان دوباره پرونده رفته کارشناسی سه نفره جواب نیومده لطفا بگید اخر این پرونده چی میشه رای بنفع کی میشه ؟

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام اثر انگشت هم تایید شود کافی است البته بهتر است وکیل بگیرید