مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سالم خریدم ولی تصادفی و خرابه

سلام. من یک وانت خریدم که سر اگاهی نداشتن اول سند زدیم بعد رفتم تعویض پلاک و فهمیدم ماشین تصادفیه. به فروشنده گفتم که ماشین رو پس بگیره ولی سرکار گذاشت و مجبور شدم اول اظهارنامه و بعد دادخواست بدم. الان دیفرانسیل و گیربکس ماشین بیست روز نیست خریدم و همش پارکینگه به صدا افتاده و دیدم فروشنده قیر کرده توش تا خرابیش معلوم نشه. ایا حرفم به جایی میرسه و ماشین رو میتونم پسش بدم و پولمو بگیرم ازش؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

در صورت تقدیم صحیح و اصولی دادخواست و همچنین تایید کارشناس خودرو به نظر می رسد بتوانید رای علیه فروشنده بگیرید.